Minyak Buah Keras - Melebat, Menghitamkan Rambut, Menghilangkan Kelemumur dan Kegatalan Kulit Kepala

Tahukah anda orang-orang tua zaman dahulu menggunakan minyak buah keras untuk menyubur, melebat dan menghitamkan rambut? Sekarang lebih mudah untuk mendapatkan minyak buah keras ini. Anda tidak perlu lagi bersusah payah menumbuk buah keras untuk mendapatkan minyaknya, kerana telah ada minyak yang siap sedia untuk dipakai.

Saya sendiri mengalami masalah keguguran rambut yang menyebabkan rambut menjadi nipis. Alhamdulillah setelah menggunakan minyak ini, seawal 2 minggu dah nampak anak-anak rambut mula tumbuh dengan banyaknya. Serius. Asalkan kamu rajin pakai.

Minyak buah keras keluaran Kimipack Medical Industries Sdn. Bhd.
Nett weight : 85ml
Price : RM8 (without postage)

Khasiat:
Melebat & Menyuburkan Rambut
Menghilangkan Kelemumur
Mengelakkan rambut dari nipis, gugur, kering, bercabang, pecah, berbuah dan berwarna merah.
Rambut akan kelihatan lebih segar, harum & bercahaya.


Minyak ini juga boleh digunakan oleh lelaki untuk melebatkan jambang/janggut/bulu kaki.


Sila isi Borang Pesanan untuk membuat order.

17 comments:

  1. Ini minyak bole pakai untok lelaki yg Mau tumbuh rambut di depan kepala? saya ade massage receding hairline.

    ReplyDelete
  2. Insyaallah, kalau istiqamah & sabar :)

    ReplyDelete
  3. saya ade isi borang pesanan. saya nak tanya, kalau pakai minyak ni, bole mix ngan shampoo apa jenis pon x pe ke?

    ReplyDelete
  4. Wow, Mcm best. br pk nak pkai air kelapa, tp leceh la, kalu pakai yg ni sng skt. tak pyh sll beli. Rmbut sy ok je cuma nipis skt sbb over pkai shampoo. Harap tebal balik. TQ

    ReplyDelete
  5. salam..camne sy nak beli minyak ni?cara online bole x?

    ReplyDelete
  6. Salam boleh x suadara empunya blog hantarkan detail minyak keras kat emeil sy..tebufree@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. bagaimana saya nak dapatkan minyak ini area jb

    ReplyDelete
  8. Anda mahukan buah keras yg banyak, sila email saya di rayneyong84@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Anda mahukan buah keras yg banyak, sila email saya di rayneyong84@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Anda mahukan buah keras yg banyak, sila email saya di rayneyong84@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pm saya harga buah keras 1kg berapa ya?

      Klau ambil bnyak berapa harga utk 1kg?

      Delete
    2. Pm saya harga buah keras 1kg berapa ya?

      Klau ambil bnyak berapa harga utk 1kg?

      Delete
  11. brpa hrga sbtol termasuk postage

    ReplyDelete
  12. Brape Hari pakai minyak boleh melebatkan jambang

    ReplyDelete